مطلب مورد نظر حذف شده است

تخصص و توانمندی های شرکت مهندسی حفار پایدار تهران:

• اجرای دیوار و پرده آببند، تحکیم، تثبیت و ارائه خدمات ژئوتکنیک در سدهای آبی کشور
• اجرای شمع های بتنی درجا - گرد و مستطیل (بارت)
• اجرای میکروپایل در زمین های ماسه ای و باتلاقی از قطر 2 تا 12 اینچ
• اجرای شمع های کوبیدنی بتنی و فلزی در زمین های سست
• اجرای سازه نگهبان و گودبرداری تضمینی تا عمق 43 متر به روش دیوار برلنی و انکراژ با مولتی استرند بهمراه سالجر پایل فلزی و بتنی، نیلینگ، سازه خرپایی و روشهای دیگر بسته به شرایط خاک محل
• تقویت بستر، تحکیم و تثبیت سازه های در حال نشست
• تزریق گروت زیر بیس پلیت و فونداسیون های گسترده و سازه های سنگین توسط پمپ فشار قوی 120 بار
• تخریب دیوارهای بتنی مسلح و سوراخکاری دیوارهای بتنی مسلح جهت عبور لوله های تاسیساتی
• کرینگ بتن مسلح در ابعاد مختلف (عمودی/ افقی)
• خدمات تهیه و توزیع دستگاه ها و متعلقات حفاری و ژئوتکنیک
• افزایش توان باربری خاک بستر به روش جت گروتینگ (تزریق پرفشار)
• کاهش پتانسیل روانگرایی و تقویت پی انواع سازه ها با استفاده از روش اختلاط عمیق (Deep Soil Mixing)

خدمات ساخت و ارائه ماشین الات:

• ساخت و تهیه کلیه لوازم ژئوتکنیک
• ساخت ماشین آلات حفاری و تزریق طبق سفارش خریدار
• ساخت گراب حفاری، ترپان و لوله های ترمی و متعلقات آن
• ساخت دستگاه های لوله کوب هیدرولیکی خود حرکت (دیزلی و برقی) با کورس 3 تا 6 متر طبق سفارش خریدار
• ساخت دستگاه های لوله کوب اجرای میکروپایل در سایزهای مختلف و به سفارش کارفرما
• تهیه و آماده سازی کلیه مصالح میکروپایل شامل لوله های پرفوره، سرنیزه و پکرهای مختلف انتگرال - تاپ پکر و ...
• ساخت و تعمیر لوازم حفاری شمع گرد

حوادث ناشی از گودبرداری

عامل اغلب حوادث ناشی از گودبرداری:

عدم شناخت رفتار خاکهای آبرفتی عامل اغلب حوادث ناشی از گودبرداری در تهران است. حدود 75 درصد تهران بر روی خاکهای درشت دانه قرار گرفته است. بررسی تاثیر سیمانی شدن طبیعی در خاکهای درشت دانه به ویژه خاکهای شنی تا به حال به صورت جدی مورد توجه قرار نگرفته و تحقیقات در مورد این نوع خاکها محدود به کارهای انجام شده در سالهای اخیر است؛ در حالی که در ایران توسعه شهرها و مراکز اقتصادی بیشتر بر روی دشتهای آبرفتی و کوهپایه‌ها صورت می‌گیرد که دارای خاکهای درشت دانه سیمانی شده هستند.

حدود 75 درصد تهران بر روی خاکهای درشت دانه قرار گرفته که دارای درجات مختلفی از سیمان طبیعی است، گرچه آبرفتهای درشت دانه تهران در مجموع دارای مقاومت و پایداری مطلوبی است ولی در موارد متعدد مشاهد شده که در اثر گودبرداری ها یا حفر فضاهای زیر زمینی، ریزشهای ناگهانی موجب بروز خسارتهای فراوانی شده است. غالب حوادث مذکور ناشی از عدم شناخت رفتار و مقاومت خاکهای مذکور در شرایط مختلف بوده است. در تحقیقات اثر دانسیته و درصد سیمانتاسیون بر رفتار یک ماسه شن‌دار به صورت موردی بررسی شده است، بدین منظور تعدادی نمونه از آبرفت تهران اخذ و در آزمایشگاه دانه‌بندی شده، سپس با رسم پوشش آزمایشهای دانه بندی انجام شده مصالح با 6 درصد ریزدانه، 49 درصد ماسه و 45 درصد شن برای ادامه تحقیقات انتخاب شد.

با جمع بندی مطالعه، برنامه آزمایشهای آزمایشگاهی شامل آزمایشهای سه محوری، تک محوری و کشش غیر مستقیم برزیلی تدوین شد که نتایج آزمایشهای سه محوری نمونه‌های غیر سیمانی نشان داد رفتار زهکشی نشده ماسه شن دار متاثر از بافت و ساختار اولیه بوده و نمونه‌های با دانسیته نسبی و فشار همه جانبه یکسان به دلیل عدم یکسان بودن ساختار رفتار متفاوت از خود نشان دادند.

در زمینه نتایج آزمایشهای سه محوری نمونه‌های غیر سیمانی تحقیقات نشان میدهد که در چارچوب مقاومت خاک حالت بحرانی وجود یک خط حالت بحران یکتایی در فضای تنش نشان داده شد لکن نتایج این آزمایشها در فضای تخلخل - تنش پراکنده بوده و وجود یک خط حالت بحرانی یکتایی را نشان نداد. بنابراین برای این مصالح یک محدوده حالت بحرانی حد بالا و پایین توصیه شد. همچنین درباره نتایج آزمایشهای تک محوری و برزیلی نمونه‌های سیمانی شده، مقاومت تک محوری و مقاومت کشش نمونه‌های سیمانی شده با افزایش درصد سیمان و دانستیه افزایش می یابد. مقاومت نمونه‌ها در آزمایش سه محوری متاثر از مقاومت باندهای سیمانی و مقاومت اصطکاکی مصالح بی ساختار شده می‌باشد. ناهمگن بودن باندهای سیمانی و یکسان نبودن مصالح بی ساختار شده پس از شکست باندها موجب بروز پراکندگی‌هایی در نتایج آزمایشهای سه محوری شده، به هر حال نتایج آزمایشهای سه محوری نشان داد که شکل پوش گسیختگی نمونه‌های سیمانی شده غیر خطی است. براساس نتایج این آزمایشات، چسبندگی با افزایش درصد سیمان و دانستیه افزایش می‌یابد. زاویه اصطکاک داخلی نیز در محدوده درصد سیمانهای صفر تا 3 درصد تغییر قابل ملاحظه‌ای با افزایش درصد سیمان نشان نداده ولی با افزایش درصد سیمان و بیش از 4.5 درصد زاویه اصطکاک داخلی افزایش مییابد.


پنج نشانه خطرناک بودن گودبرداری:

1) ضعیف و یا حساس بودن ساختمان مجاور

مواردی نظیر عدم وجود اسکلت، ضعیف بودن ملات دیوارها و علائم ضعف اجرایی ساختمان، وجود ترک و شکستگی یا نشست و شکم دادگی دیوارها، از این جمله اند. وجود دیوار مشترک بین ساختمان مجاور آن نیز غالباً می تواند منبع ایجاد مشکل باشد. در پاره ای موارد ساختمان مجاور دارای ارزش تاریخی و فرهنگی بوده و هرگونه نشست می تواند باعث خسارات جبران ناپذیر به آن شود. در بعضی موارد دیوار همسایه ساختمان موردنظر برای تخریب، تکیه داده است و با انجام تخریب ممکن است بدون هرگونه خاکبرداری ساختمان مجاور ریزش کند. به خاطر داشته باشید که ضعیف بودن ساختمان مجاور دردسرها، بررسیها و احتیاط های لازم از طرف صاحب کار و افرادی که در مراحل مختلف طرح و اجرای ساختمان کار میکنند را بیشتر میکند و هیچ عذری برای خراب شدن آن به دست نمیدهد.

2)ضعیف بودن خاک

معمولاً هر چه خاک محل ضعیف تر باشد، خطر بیشتری برای ریزش گود و تخریب ساختمانهای مجاور وجود دارد. خاکهای دستی بارزترین نمونه خاکهای ضعیف هستند. در گذشته بسیاری از نقاطی که اکنون در داخل شهر هستند، خارج از شهر محسوب میشده اند و کامیونهای خاک و نخاله بار خود را در آنجا تخلیه می کرده اند. بعدها با ضمیمه شدن این محلها به داخل شهر، اغلب این خاکها و نخاله ها در همان جا بدون تراکم مهندسی تسطیح شده اند و اکنون خاک دستی را تشکیل میدهند.
همچنین در بسیاری از موارد محل به صورت تپه و ماهور و یا بستر مسیل بوده و با خاک یا نخاله به صورت غیر مهندسی تسطیح شده است و یا در گذشته گودهایی بعضاً عمیق به منظور تهیه مواد ساخت آجر وجود داشته که بسیاری از آنها اکنون با خاک دستی پر شده اند. رسوبات سست جوان که غالباً در اطراف مسیلها و پای دامنه ها وجود دارند نیز از جمله خاکهای ضعیف محسوب میشوند.
امکان زیادی وجود دارد که سازنده ساختمانی که در مجاورت زمین محل احداث پروژه قرار دارد، در زمان ساخت، خاک ضعیف را جابه جا نکرده و پی ساختمان را بر روی همان خاک سست بنا نهاده باشد. در این صورت ساختمان مجاور تا هنگامی که گودی در کنار آن ایجاد نشده استوار است اما به محض اینکه با گودبرداری هرچند کم عمق، اطراف آن خالی شد، خاک ضعیف موجود در زیر پی آن ریزش کرده و باعث خرابی ساختمان مجاور خواهد شد.

3) عمیق بودن گود

معمولاً هرچه عمق گود بیشتر شود خطر بیشتری کارکنان و ساختمانهای مجاور را تهدید میکند. در سالهای اخیر با افزایش تراکم ساختمانی، نیاز به پارکینگ و انباری و سطوح مشاع دیگر افزایش یافته و باعث افزایش تعداد طبقات زیرزمین شده است. باید توجه شود که با افزایش عمق گود، خطر ریزش آن به مراتب افزایش می یابد و اگر در گذشته میشد که در گودهای کم عمق بدون بررسیهای همه جانبه و طرحهای دقیق مهندسی، تنها با عقد قراردادی با مباشر ماشین آلات خاکبرداری و با حضور چند کارگر و بنا اقدام به گودبرداری نمود، اکنون با افزایش عمق گودها و افزایش ارزش ساختمانها و تأسیسات مجاور، گودبرداری غیر فنی بسیار خطرناک بوده و خسارات جانی و مالی جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت.

4) مدت بازماندن گود

معمولاً با افزایش زمان بازماندن گود حتی اگر بارندگی یا تغییرات جوی مطرح نباشد، خطر ریزش گود بیشتر میشود. اما افزایش زمان بازماندن گود به ویژه در فصلهای بارندگی و رطوبت (زمستان و بهار)، با وقوع بارشهایی گاه سنگین و سیل آسا همراه است که با اشباع خاک و یا جاری شدن آبهای سطحی خطر ریزش گود را به مراتب افزایش میدهد، به طوری که بسیاری از ریزشهای گود در گذشته به فاصله چند ساعت تا چند روز بعد از شروع بارندگی روی داده است.

5) آبهای سطحی و زیرزمینی

بالا بودن سطح عمومی آبهای زیرزمینی در منطقه، معمولاً عملیات آبکشی جهت پایین انداختن سطح آب زیرزمینی را ضروری می سازد. معمولاً برخورد با سطح آب زیرزمینی،خطر ریزش گود را افزایش میدهد به ویژه چند روز پس از انجام عملیات گودبرداری و به تعادل رسیدن سطح آب زیرزمینی و همچنین وجود جریانهای آب زیرزمینی از راههایی نظیر نهرهای مدفون یا قناتها میتواند در افزایش خطر ریزش گود بسیار مؤثر باشد. جریانهای آبهای سطحی نیز از عواملی هستند که میتوانند باعث فرسایش خاک گود و اشباع شدن آن شده و به افزایش خطر ریزش گود کمک کنند. دور نگهداشتن جریان آبهای سطحی موجود یا محتمل (مثلاً در اثر بارندگی) از مهمترین و اصلی ترین قدمهای اولیه ی حفاظت گود می باشد.

گریتینگ(grating)

گریتینگ:

نوعی شبکه ی فولادی یا فایبرگلاس می باشد که با داشتن خواصی همچون مقاومت بالا، امکان عبور نور و هوا، زیبایی ظاهری و قیمت کمتر نسبت به گزینه های مشابه به عنوان یکی از پرکاربردترین انتخاب ها جهت پوشش کف (walk way) و پله ی کارخانه ها و ساختمان های شهری شناخته شده است.

امروزه سطوح مشبک فلزی یا شبکه های فولادی که به اصطلاح و معنای لاتین،گریتینگ نامیده می شوند، کاربرد وسیعی پیدا کرده است. به نحوی که کارشناسان، پس از مشاهده ی محاسن استفاده از گریتینگ در صنعت، تصمیم گرفتند تا از گریتینگ در تکمیل یا بهینه سازی طراحی شهر و ساختمان سازی نیز بهره مند شوند.
ساختار گریتینگ (صفحات مشبک فلزی) بدلیل شکل خاص و گریل مانند خود، قابلیت تحمل بار و نیروی بالا و وزن کمتر نسبت به سازه های هم رده ی خود را دارا می باشد. همچنین عبور نور و عدم تجمع زباله های صنعتی در کف کارخانه ها از دیگر محاسن گریتینگ می باشد.

انواع گریتینگ

استفاه از گریتینگ جهت کف پله

 

مشخصات فنی گریتینگ:

گریتینگ، حاصل اتصال و برخورد تسمه های باربر و رابط به صورت شبکه ای در یکدیگر می باشد.

به طور کلی سه نوع گریتینگ تولید می شود:

1- تسمه در تسمه
2- تسمه در نیم تسمه
3- تسمه در میلگرد (چهار پهلوی تابیده شده)

کاربردهای گریتینگ:

• کف پوش سازه های فلزی
• دور مخازن پتروشیمی و پالایشگاه ها
• راه پله های ساختمانی و صنعتی
• کانال های آب و فاضلاب
• دریچه های بازشو و لولایی
• آشغالگیر
• حفاظ درب و پنجره
• زیرپایی
• کف پله
• پل ها و معابر شهری

اجزای گریتینگ:

1- تسمه باربر:

در طراحی و ساخت گریتینگ، همواره در دو سر دهانه ی بارگذاری یا ساپورت های مد نظر، نوع تسمه را مشخص می کنند. که به آن تسمه ی باربر می گویند و در نقشه های صنعتی آن را با نماد یک فلش دوسر مانند لوگوی بالای سایت، نمایش می دهند. تمام بار وارده به گریتینگ بر روی تسمه های بابر می باشد. لذا انتخاب ضخامت، ارتفاع و طول تسمه ی باربر، بیشترین تاثیر را در مقاومت و استحکام گریتینگ می گذارد. بدین شکل که با افزایش ضخامت و ارتفاع تسمه ی باربر میزان تحمل بار وارده به گریتینگ افزایش یافته و در مقابل با بلند شدن دهانه ی بارگذاری و به طبع آن طول تسمه ی باربر، مقدار مقاومت گریتینگ کاهش می یابد.

2- رابط گریتینگ (تسمه، نیم تسمه، میلگرد و یا چهارپهلو)

برای ایجاد شبکه های گریتینگ و تثبیت تسمه های باربر از رابط استفاده می کنند. رابط گریتینگ بار خاصی را تحمل نکرده و تنها شکل ظاهری گریتینگ را حفظ نموده و باعث شکل گیری چشمه ی گریتینگ می شود. البته هرچقدر طول رابط بیشتر شود، به علت افزایش تعداد تسمه های باربر، استحکام گریتنیگ بالا می رود.

3- چشمه گریتینگ (مش بندی)

مشبندی یا چشمه گریتینگ که به فاصله ی بین تسمه های باربر و رابط می گویند، نیز در تحمل پذیری گریتینگ تاثیر دارد. همچنین باعث افزایش یا کاهش وزن گریتینگ می گردد. هرچقدر فاصله ی بین تسمه های باربر کاهش یابد، در مقابل، وزن بیشتری را قابل تحمل بوده. البته فاصله ی رابط های گریتینگ در میزان استحکام، تاثیر زیادی ندارد و فقط بسته به نیاز و نوع رفت و آمد، آن را در نظر می گیرند. به طور کلی، کارشناسان و مهندسین مشاور با تغییر آیتم های مختلف ذکر شده مانند ضخامت و ارتفاع تسمه های باربر، طول رابط و چشمه گریتینگ، بهینه ترین حالت را برای آن در نظر می گیرند.

گریتینگ یا شبکه های فلزی حاصل مونتاژ تسمه باربر و رابط (تسمه، میلگرد یا چهارپهلو) بوده و پس از جوشکاری و تمیزکاری با پوشش گالوانیزه گرم، آبکاری خواهد می شود.

 

اجزای گریتینگ

پوشش گریتینگ:

پس از تولید گریتینگ فلزی با استفاده از روشهای مختلف دست ساز، نیمه اتوماتیک و یا اتوماتیک؛ صحبت از روکش گریتینگ و نمای ظاهری آن پیش می آید. همچنین عمر گریتینگ و عدم خوردگی در گریتینگ باعث می شود به فکر پوششی مناسب برای آن باشیم.

پر استفاده ترین نوع پوشش صنایع هواپیماسازی دیده شده، روکش پلی اتیلن سبک است. در ساختمان های مسکونی و شهرسازی به علت زیبایی و هماهنگی با نما نوع پوشش رنگ بیشترین کاربرد را داشته است. البته گالوانیزه گرم عمر مفید بیشتری را دارا می باشد. 

محور اصلی فعالیت های شرکت

 
حفاری، تزریق و ایجاد پرده آب بند در سدهای آبی کشور، گودبرداری، نیلینگ و دیگر روشهای پایدارسازی دیواره خاکی، اجرای میکروپایل تا قطر 12 اینچ، شمع گرد و مستطیل (بارت) و کلیه امور تقویت و تحکیم و تثبیت خاک زیر فونداسیون

آخرین اخبار

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

برخی از پروژه های این شرکت 

تهران:
- پایدارسازی دیواره های مجتمع تجاری - تفریحی گارنت - اجرای سازه نگهبان به عمق 43 متر
- پایدارسازی دیواره های مجتمع تجاری اُپال - اجرای سازه نگهبان به عمق 30 متر
- پایدارسازی دیواره های پروژه بلوار فردوس شرق - اجرای سازه نگهبان به عمق 21 متر
- پایدارسازی دیواره های بیمارستان بین المللی آرمان - اجرای سازه نگهبان به عمق 20 متر
- پایدارسازی دیواره های مدرسه عالی شهید مطهری - اجرای سازه نگهبان به عمق 14 متر
- پایدارسازی دیواره های مجتمع کوثر واقع در بلوار ارتش - اجرای سازه نگهبان به عمق 24 متر
- پایدارسازی دیواره های مجتمع تجاری کوهستان - اجرای سازه نگهبان به عمق 24 متر
- پایدارسازی دیواره های پروژه کوی فراز - اجرای سازه نگهبان به عمق 22 متر
- پایدارسازی دیواره های پروژه مجتمع اداری - تجاری یاران - اجرای سازه نگهبان به عمق 17 متر
شهرستان:
- پایدارسازی دیواره های مجتمع تجاری البرز مال(کرج) - اجرای سازه نگهبان به عمق 28 متر
- پایدارسازی دیواره های پروژه بیمارستان شفا خرم آباد - اجرای سازه نگهبان به عمق 15 متر
- شهرک مسکونی چیتگر-اجراي ميکروپايل جهت تحکيم و تثبيت زير فونداسيون سازه
- دانشگاه پیام نور آستانه اشرفیه - اجرای میکروپایل
- دانشکده علوم پزشکی اراک (ولی عصر) - اجرای سازه نگهبان به عمق 18 متر
- احداث پرده آببند سد چغاخور چهارمحال و بختیاری
- کارخانه آرد و تجارت رودسر- اجرای میکروپایل
- پل جاده پاسارگاد شیراز- اجرای شمع گرد
- سد انحرافی چالوس- احداث دیوار آببند
- مجتمع صنایع غذایی پردیس جویبار - اجرای ریز شمع
- جاده ساری، کیاسر- اجرای شمع های گرد و مستطیل
- باتلاقهای خمام رشت - اجرای میکروپایل و ...

 

تماس با ما

آدرس پیمانکار نیلینگ

نشانی: بزرگراه یادگار امام - نرسیده به خیابان آزادی - بلوار شهید تیموری - خیابان عموزاده - خیابان امید- پلاک 1

شماره تماس شرکت نیلینگ

تلفن: 66021524 021 - 66035535 021 
فکس: 66067483 021

ایمیل شرکت نیلینگ کار

ایمیل: info[at]hptiran.com
یاهو ایمیل: hptiranco[at]yahoo.com